Varmvattenberedare Falkenberg

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Världens bästa varmvattenberedare från Svensk Kylservice

Det är i varmvattenberedaren vårt varma vatten hettas upp, utan den har vi bara kallt vatten i våra kranar. Vi här i Sverige har länge varit bortskämda med god tillgång till varmt vatten via varmvattenberedare och i de flesta svenska hus finns varmvattenberedare från den svenska producenten NIBE. NIBE tar fram klimatanläggningar med svenska förhållanden som utgångspunkt och deras varmvattenberedare är ännu efter 50 år oöverträffade. Vi på Svensk Kylservice säljer bara varmvattenberedare från NIBE – av uppenbar anledning.


Var vattensmart

Vi använder mycket varmvatten, dels för att det är kallt här i Norden – kallduschar är inte särskilt populära – och dels för att det behövs av hygieniska skäl. Vi tvättar oss själva, vår disk och våra kläder i varmvatten, och vi städar med varmvatten – det går åt en del.

Bara för att vi har tillgång till mycket varmvatten tack vare effektiva varmvattenberedare så betyder det såklart inte att vi ska slösa på varmvattnet, det går ändå åt en del energi för att värma upp vattnet i en varmvattenberedare. Att slösa med vatten är ett okynne i vilket fall som helst och man bör vidta de åtgärder man kan för att minska svinnet. Att skaffa en varmvattenberedare med minimal tomgångsförlust är ett effektivt sätt att dra ner på varmvattensvinnet.

Sedan ska man såklart se till så att man aldrig låter kranar stå och rinna i onödan, eller låta läckande kranar stå och läcka under en längre tid. Man bör också införskaffa energisnåla kranar.

Välkommen till oss på Svensk Kylservice så kan vi diskutera vilken varmvattenberedare som passar ditt hushåll allra bäst.

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar