Spabad Falkenberg

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Hitta det rätta Spabadet hos Svensk Kylservice

Spabad blir allt mer populära och allt mer tillgängliga. Vi på Svensk Kylservice har nu också spabad i vårt utbud av produkter, äntligen har det kommit spabad som lever upp till svensk standard och som är anpassade efter vårt hårda klimat.


Placera ditt spabad rätt

När du får ditt spabad levererat så är det viktigt att du har förberett en plats för spabadet, underlaget ska vara slätt och hårt – t ex ett trädäck. Det får också gärna placeras nära huset så att den som vill vinterbada ska slippa gå särskilt långt för att nå det varma vattnet.

Det är var och ens ansvar att må bra och vad som får en att må bra är individuellt. Många tycker om att slappna av i ett varmt bad för att samla energi, andra ligger hellre på soffan. Länge har sinnebilden för avkoppling varit att gå på spa, skämma bort sig själv i varma bad, med väldoftande oljor och avspännande massage – nu kan du skapa ett eget spa hemma i trädgården.

Installation

Om du köper ditt spabad från oss på Svensk Kylservice så hjälper vi dig med installationen, det är egentligen en enkel sak, det är bara strömmen som ska kopplas in över en jordfelsbrytare. Vattnet tillsätts med t ex trädgårdsslangen och kan användas många gånger så länge man vidtar rekommenderade sanitetsåtgärder.

Skötsel

En gång i månaden ska filtret rengöras och efter varje bad ska man rena vattnet med klor. Vattnet behöver bara bytas ut helt 2-4 ggr/år men det är såklart viktigt att man täcker det när det inte används för att förhindra att smuts och annat ovälkommet tar sig nr i spabadets vatten.

Koppla ditt spabad till en värmepump så sänker du drastiskt kostnaderna för vattenuppvärmningen.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar