Luftvärmepumpar Falkenberg

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Sänk dina värmekostnader med en luftvärmepump

Sugen på att dra ner på kostnaderna för värme i ditt hem? Då är en värmepump helt klart en bra investering. Väljer man en luftvärmepump, som tillhör de billigare värmepumparna, så har man tjänat in pengarna man betalar för värmepump och installation på bara ett par år. Energibesparingen brukar hamnar på 50-60 % i relation till klassiska alternativ och det är inte bara du som går med vinst – det gör även miljön!


Öppen planlösning

Luftvärmepumpar direktpumpar varmluft in i ditt hem, de kopplas inte till något annat värmesystem. På grund av detta krävs en öppen planlösning hemma för att luftvärmepumpen ska göra nytta, de rum som värmepumpen inte sitter i får väldigt lite effekt.

En annan sak att ta hänsyn till är att en luftvärmepump använder utomhusluften för att värma upp i ditt hem och när temperaturen utomhus sjunker under 15-25 minusgrader så kan luftvärmepumpen inte längre få till någon värme.

En luftvärmepump är därför sällan en komplett uppvärmningslösning utan ett mycket bra komplement till ett annat värmesystem.

Miljövänligt

Det är inte bara plånboken som mår bra av att du investerar i en luftvärmepump, det gör också miljön. Utomhusluften är en förnybar värmekälla och den elektricitet som går åt för att driva värmepumpen är flera gånger mindre än uppvärmningslösningar med direktel.

Med en luft-luftvärmepump så får man varmt och skönt inomhusklimat under kalla årstider, men man får också kalluft hemma de veckor om året som det går åt andra hållet och blir för varmt. Med en luftvärmepump har man skönt klimat hemma – alla dagar om året. På grund av denna finess så kallas luftvärmepumpar också komfortvärmepumpar.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar