Luft-vattenvärmepumpar Falkenberg

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar av kvalité från Svensk Kylservice

Hos oss på Svensk Kylservice finner du marknadens bästa luft-vattenvärmepumpar, våra produkter presterar även när det blir riktigt kallt ute. Väljer man en värmepump av riktigt hög kvalitet – som våra är – så behöver man inte heller bekymra sig över för hög bullernivå, som annars brukar vara ett minus med luft-vattenvärmepumpar.


Kopplas till ditt vattenburna uppvärmningssystem

Den som har ett vattenburet uppvärmningssystem i sitt hus är en perfekt kandidat för en luft-vattenvärmepump. Fördelarna med denna värmepump är många, bland de mest uppenbara är de väldigt låga driftskostnaderna. Med en luft-vattenvärmepump kan du spara upp till 70 % på dina energikostnader.

Bergvärmepumpar är i de flesta hänseenden den allra bästa värmepumpen, men det finns ofta anledningar som gör köp och installation av en bergvärmepump svår och då är luft-vattenvärmepumpar det bästa alternativet. Dessutom är de billigare att köpa och installera.

Så fungerar en luft-vattenvärmepump

Luft-vattenvärmepumpar använder, precis som luft-luftvärmepumpar, utomhusluften för att skapa värme i ditt hem, men istället för att pumpa varmluften rakt in i inomhusluften så kopplas luft-vattenvärmepumpen till husets vattenburna uppvärmningssystem och sprider därmed jämn och behaglig värme i alla rum.

Miljövänligt

Utomhusluften är gratis och förnybar, man skadar ingen och inget genom att utnyttja den för att värma upp inomhus. Luft-vattenvärmepumpar är därmed helt miljövänliga, samtidigt som de ger både tryggare och billigare värme.

Visst är investeringskostnaden något att ta hänsyn till, men inom några år är pengarna intjänade tack vare de avsevärt lägre uppvärmningskostnaderna.

När du köper din luft-vattenvärmepump från oss på Svensk Kylservice så hjälper vi gärna till med installationen, samt – givetvis – efterkommande service och underhåll.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar